Wie ben ik

Christel

Froyen I.V.-therapeute

 

 

De stap zetten naar hulp is niet gemakkelijk. Het is ook niet eenvoudig een keuze te maken uit het aanbod. Daarom verder wat over mezelf.

 

Ik, Christel Froyen, ben een fiere mama van twee kinderen, een meisje en een jongen. Elke dag leer ik heel veel over mezelf dankzij mijn (b)engels.

Van kinds af aan ben ik altijd geboeid geweest door verhalen van anderen, en ik was vaak een luisterend oor. Sommige mensen "worden" hulpverlener anderen

"zijn" het.

Met mensen en voor mensen werken, is mijn passie. In samenwerking het verschil te maken, is mijn uitdaging. Je wijzen op nieuwe mogelijkheden en krachten, is mijn doel.

 

Gedurende de jaren heb ik een ruime ervaring binnen de ambulante hulpverlening in het begeleiden van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen opgebouwd.

 

Ik heb gekozen voor een opleiding als I.V-therapeute omdat we daar geleerd hebben om door verschillende brillen naar een probleem / klacht te kijken.

Als I.V.-therapeut heb ik verschillende visies en methodieken ter beschikking en kan aan de hand van de hulpvraag en de aard van de cliënt beslissen welke de meest geschikte is op dat moment . Het gaat erom de meest bruikbare en juiste te kiezen, voor deze specifieke cliënt, met dit probleem in deze context.

Op deze wijze kan er doelgerichter gewerkt worden aan een duurzaam resultaat.

 

Na deze opleiding ben ik mijn droom om een eigen praktijk op te richten, gaan verwezenlijken. Ik doe dit in combinatie met mijn job als contextbegeleidster in een voorziening voor Bijzondere Jeugdzorg.

Omdat bijleren nooit stopt, volg ik diverse korte en langere opleidingen.

 

Copyright @ 2016 Eigen Wijzer